Suomiplektra/necklace

REVONTULI (Northern Lights

In Finnish 🇫🇮

Suomiplektra/kaulakoru

Syvä kunnioitus suomalaista luontoa kohtaan ja vuosikymmenten tutkimusmatka kitaraan sooloinstrumenttina synnytti maailman ensimmäisen Suomiplektra-sarjan.

Plektra on tehty hirven sarvesta, johon on upotettu suomalaisesta puusta muotoiltu koru. Nämä plektrat ovat pienessä pajassa pieteetillä käsintehtyja ainutlaatuisia yksilöitä, joten kahta täysin samanlaista ei ole olemassa.

RUSKA (Autumn Colors)

Luu materiaalina on erittäin kestävä ja yhdessä muotoilun kanssa se tuottaa luonnollisen lämpimän ja pehmeän, mutta myös kirkkaan saundin. Plektra on suunniteltu, niin että soittaminen sillä on erittäin sulavaa. Se sopii erinomaisesti mihin vain soittotyyliin ja esim. gypsy jazzissa ja monissa muissa haastavissa plektratekniikoita vaativissa tyyleissä se päihittää perinteiset plektrat.

Plektraan käsityönä upotettuna koruna käytetään erilaisia suomalaisia puita kuten koivuja, pihlajaa ja katajaa. Nämä luovat osaltaan plektran yksilöllisen ulkonäön. Kaunis plektra käykin hienosti myös kaulakorusta ja puuvillanarulle tehty reikä auttaa sormia pitämään paremman otteen soittaessa. Harju-mallissa on reiän lisäksi vielä kaksi merkittävää uraa pidon maksimoimiseksi. Naru on myös sidottu niin, että se on helppo irroittaa soittamaan ryhdyttäessä. Tässä oiva keksintö heille, joilla on taipumuksena hukata plektrojaan.

LIEKKI (Flame)

In English 🇬🇧

SUOMIPLEKTRA/necklace

World’s first line of Suomiplektra is created as a result of reverence of Finnish nature and decades long exploration of guitar playing.

HARJU (Ridge)

Finland-picks are made of elk horn with inlays of beautiful finnish woods. These picks are carefully handmade in small workshop and you can’t find two compleyely similar items from this line of products.

Finnish elk horn is very tough material which together with smooth design gives natural warm, strong and bright sound to your playing. These picks are designed in a way that gives very smooth and easy operation to picking. I warmly recommend this pick to any style of players and it suites very well for example on gypsy jazz and other styles that asks for demanding picking manners.

KULTA (Gold)

Woods that are inlaid to bone are for example rowan, juniper and different birches. These inlays make picks unique and Suomiplektra is very beautiful as a necklase too. Hole made for cotton ribbon gives also good grip to picks. Harju-model has also strong slots for making pick even more tight in your fingers. Using pick as a necklace is a good solution for players who tend to loose their picks.

AALTO (Wave)