Feedback

Here are some comments from customers.

Ok. This is a totally unsolicited opinion. I took a chance and ordered one of these picks. I hava a fondness for picks of different materials: wood, shell, abalone, agate, stone etc. This pick came today. The Finnpick (Suomipick???) is truly amazing. First, it is gorgeous to look at and just makes you feel honored to hold it. (not exaggerating). Second, it is lightweight, easy to hold, and stays put even though it has no ridges or anything cut into it. Third, it was absolutely NO contact-scratch noise when you hit the strings; all you get it the pure string vibration. It is warm yet clear sounding on my DeAngelico New Yorker with Ultima strings (roundwound). This pick is pretty cool.

James Seaberry – Youtube comment

Nämä kaksi Kimi Paunosen testattavana sähkökitaralla

Moi! Tänään aamulla kerkesin vähän soittamaan plekuilla ja ensivaikutelma on kyllä hyvä! Tykkään tosi paljon kärjen muotoilusta ja se on siis käytännössä identtinen sen mun käyttämän plekun kärjen kanssa, eli ei ole isoa sopeutumisvaihetta. Tatsi on tosi liukas eikä tosiaan jää kieleen jumiin! Hyvä design!

Hämmentävää miten iso ja pehmeä soundi noissa on. Noista kahdesta eri mallista se koivupleku on soundiltaan mun mielestä isompi ja pehmeämpi ja toimii hienosti cleaneilla. Omena taas on mun mielestä tarkempi ja vähän kapeampi soundiltaan ja toimii tosi hienosti isojenkin säröjen kanssa. Kuten paksuissa plekuissa aina niin sillä miten kovaa plekusta pitää kiinni on tosi iso merkitys siihen miten paljon noista saa alapäätä tai yläpäätä irti. Ei siis maailman “helpoin” pleku soittaa, mutta kun vähän höllentää otetta niin löytyy kyllä hienoja soundeja.

Urat noissa plekuissa on myös hyvässä kohtaa ainakin mun tekniikalle ja otteelle, eli sormi osuu niihin luontevasti ja tuo lisää pitoa ilman että tarvij puristaa.

Kimi Paunosen ensifiilikset visakoivu- ja omenaplektroista.